Disclaimer

Alle informatie op deze webpagina’s is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina’s zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Atelier Lazuli.nl aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om de webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Indien op deze website links zijn aangebracht die leiden naar websites van derden, dan betreffen dat websites waarvoor Atelier lazuli.nl op geen enkele wijze verantwoordelijk is. Atelier Lazuli aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de juistheid van links of voor de informatie die het volgen van links oplevert. Plaatsing van een link naar een website van derden impliceert niet dat Atelier Lazuli.nl de aldaar te verkrijgen informatie onderschrijft, doch is slechts bedoeld als hulp voor de gebruiker van deze website en het bieden van een mogelijkheid tot het verkrijgen van nadere informatie. Atelier Lazuli is niet verantwoordelijk voor het privacy reglement van deze websites.

Auteursrecht
Het auteursrecht op deze website berust bij Atelier Lazuli.nl. Vermenigvuldigen in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan met vermelding van Atelier Lazuli.nl.

Foto`s en informatie over de krachtvoorwerpen blijven te allen tijde creatief eigendom van Atelier Lazuli.

Copyright
Nagenoeg alle afbeeldingen op de website van Atelier Lazuli.nl zijn ontworpen door en eigendom van Nicole Stokman en Atelier Lazuli.nl. We vragen je dan ook ons copyright te respecteren en het materiaal van Atelier Lazuli.nl niet zonder toestemming te gebruiken voor andere doeleinden.

Koordjes talismannen  
De koordjes van de talismannen kunnen door het inwerken van transpiratie en vocht onderhevig zijn aan slijtage of kunnen hier door verzwakken. Controleer daarom regelmatig het koordje om verlies van de talisman te voorkomen.
In sommige gevallen kunnen de koordjes wat afgeven. In de meeste gevallen is de kleurstof na het wassen verdwenen. Nicole Stokman van Atelier Lazuli.nl is niet aansprakelijk voor het verlies van het object of schade als gevolg van het afgeven van kleurstof aan kleding.
Tevens is Nicole Stokman en Atelier Lazuli.nl niet aansprakelijk voor letsel ontstaan door het dragen of gebruiken van een krachtvoorwerp.

© 2011 - 2024 ATELIER LAZULI | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel