Atelier Lazuli

Mijn naam is Nicole Stokman. 
Met mijn man Jos, dochter Anne nicole.jpg
en haar 2 konijnen woon ik onder
de rook van Schiphol in Hoofddorp.

Na een burn-out en het overlijden van mijn vader kwam ik een aantal jaar geleden in contact met André de Vos van Atelier Het Bezielde Hout uit Delft. Ik volgde bij hem een aantal workshops rond het medicijnwiel en behaalde mijn Reiki Master diploma. Hij maakte ook krachtstokken van bezield (levend) hout. Dit was voor mij een eye opener, want dit kon ik doen met al het hout dat ik regelmatig verzamelde, hier kon ik mijn creativiteit in kwijt. Voorzichtig begon ik met het maken van krachtstokken.

Ik volgde de opleiding Aardehealer/natuurcoach bij het Elohim Centre in Veelerveen en nog een aantal cursussen en workshops.

Na een voorzichtig begin, ging de energie om krachtstokken te maken steeds beter stromen en werden de stokken krachtiger. Langzaam kwamen er steeds meer produkten bij, die ik allemaal met veel plezier maak.

Meestal heb ik van te voren geen duidelijk beeld van het eindprodukt en ben ik blij verrast als ik het eindresultaat zie. Soms zie ik een innerlijk beeld hoe het moet worden en is het soms een hele uitdaging om het zo ook voor elkaar te krijgen.

Na een jaar of twee af en toe op een beurs te hebben gestaan, is de tijd gekomen om er mee naar buiten te treden via deze webshop en jou kennis te laten maken met de kracht van hout, kristallen en veren. 

De krachtstokken worden door mij `gelezen`. Zij vertellen mij waar hun grootste kracht ligt om jou te helpen.

De naam Lazuli komt van de steen Lapis Lazuli en van de fee Lazuli uit het elfenorakel van Tiziana Mattera. De steen Lapis Lazuli opent het derde oog, schept evenwicht in het keelchakra, stimuleert verlichting, verlicht stress en zorg voor diepe vrede doordat het de concentratie en meditatie bevordert, en daardoor de verbinding met het hogere zelf makkelijker maakt. Het is een beschermde steen en hij leert ons ons leven in eigen hand te nemen. De fee Lazuli staat voor de grote eenheid. Bij het zingen lijken de stemmen van deze feeën op het geluid van water. Water is de drager van onze emoties. Zo groeit ook al het hout op water en kan ons bij uitstek helpen onze emoties te leren kennen en daar waar nodig is een steuntje in de rug geven.

Ik hoop dat jij net zo veel plezier mag beleven aan de krachtvoorwerpen die je ziet en eventueel koopt als ik dat doe.

Ik wens je toe dat je in je eigen kracht mag staan en daarin mag groeien.

Mijn hartegroet stuur ik naar jou.

Nicole Stokman

© 2011 - 2024 ATELIER LAZULI | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel