Apofyliet met stilbiet en Scolesiet STIL/AP17

Artikel 5 van 6
€ 120,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Groene en Spiegelapofyliet met roze stilbiet en Scolesiet
Apofyliet bezit een hoge vibratie, is verbonden met de Engelen en is drager van de Akasha-kronieken. In een ruimte versterkt de steen de energieën. Apofyliet schept een bewuste verbinding tussen de fysieke en spirituele gebieden.
Apofyliet houtd tijdens reizen buiten het lichaam een sterke verbinding met het fysieke lichaam in stand, zodat informatie makkelijk onthouden wordt.
Zorgt voor helder zicht, stimuleert de intuïtie en maakt toegang tot de toekomst mogelijk. Helpt bij onbalans. 
Apofyliet is een steen van waarheid en zorgt voor erkenning van iemands ware zelf. Hij werkt kalmerend en is effectief bij stress en heft negatieve denkpatronen op, tevens bevrijdt hij onderdrukte emoties, overwint angst en bezorgdheid. Helpt je onzekerheden te accepteren. Heeft kalmerende en aardende werking op de geest. Helpt je reizen naar vorige levens. 
Apofyliet is het hulpmiddel bij reiki of energiebehandelingen. De cliënt kan zich dieper ontspannen en is ontvankelijker. Het is een creatieve steen die jouw intuïtie opent en alles wat je onderneemt steunt. Hij helpt spirituele vaardigheden in daden om te zetten, hij aardt namelijk spirituele energie. Deze steen geeft leiding en wijst de richting tijdens spirituele reizen en beschermt.

Stilbiet helpt bij hersenstoornissen en versterkt gewrichtsbanden. De steen kan de pigmentatie van de huid doen toenemen, helpt bij strottenhoofdontsteking en het verlies van smaak. 

Afmetingen: ca. 18 x 16 x 8 cm

Voor een grotere afbeelding, klik 2x op de foto

© 2011 - 2024 ATELIER LAZULI | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel