Rookkwarts ovaal ROOK7

Artikel 1 van 1
€ 11,00 (inclusief btw)
Voorraad 5 stuks

Rookkwarts is een beschermende, aardende steen die de vibraties verhoogt tijdens het mediteren. Middel tegen stress, helpt moeilijke tijden gelijkmoedig door te komen en versterkt vastberadenheid. Aardt spirituele energie en absorbeert elektromagnetische smog en ontgift op alle niveaus. Verlicht angst en depressie en zorgt voor emotionele rust. Het is goed tegen zelfmoordneigingen. 
Draagt bij aan het accepteren van het fysieke lichaam en de seksuele aard, vergroot de potentie en reinigt het basischakra. Rookkwarts verlicht nachtmerries en verwezenlijkt dromen. Bevordert positief, pragmatisch denken, zorgt voor scherpe inzichten bij het waarzeggen en neutraliseert faalangst. Zorgt voor de geest-lijf verbinding en geeft rust door aarding van het hoofd.
Reinigt de geest voor meditatie. Ook kan rookkwarts gebruikt worden tijdens behandeling van ziekten die met straling verband houden of tijdens chemotherapie. Heft krampen op en versterkt de rug en  zenuwen. Helpt je om van het roken af te komen en werkt in op de longen. Stimuleert opname van mineralen en reguleert vloeistoffen in het lichaam, verlicht pijn (ook hoofdpijn) en is goed voor de voortplantingsorganen, het spier- en  zenuwweefsel en het hart. Is effectief bij kwalen van de buik, benen en heupen.

ca. 1,5 x 5 x 3 cm.

Klik 2x op de foto voor een grotere afbeelding.

© 2011 - 2024 ATELIER LAZULI | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel