Aquamarijn

Artikel 3 van 26
€ 3,50 (inclusief btw)
Voorraad 10 stuks

Aquamarijn knuffelsteen.

Vermindert stress. Beschermer tijdens (vlieg) reizen overzee. Beschermt de aura, brengt chakra´s op een lijn, versterkt spirituele groei, vooruitziendheid, innerlijk weten en   helderziendheid. Helpt je om uitdrukking te geven aan je gevoelens en ondersteunt het durven uitspreken daarvan.
Helpt om je zielepad beter te verstaan en ondersteunt je innerlijke communicatie, maar ook die met lichtmeesters, gidsen en engelen. Reinigende werking die samen met zijn vermogen de thymusklier te stimuleren infecties kan helpen wegnemen. Kan het immuunsysteem een flinke oppepper geven. Brengt rust en kalmte, vermindert angsten, verheldert de geest en verscherpt het intellect. Maakt oprecht en eerlijk, doelgericht en   succesvol. Vitaliseert de keelchakra waardoor creatieve en communicatieve vaardigheden worden gestimuleerd. Doordat hoop, optimisme en inspiratie toenemen, verbetert het humeur.
Heeft een versterkende werking en geeft kracht aan de reinigende organen, ondersteunt de ogen, de kaak, het gebit en de maag. Helpt tegen keelpijn, opgezwollen klieren en schildklierproblemen. Reguleert hormonen en groei. Tegen bij- en verziendheid en kalmeert overreacties van het immuunsysteem en auto-immuunziekten als hooikoorts.

De kristal op de foto is een voorbeeld.

Afmeting: ca. 3 - 4 cm.

Klik 2x op de foto voor een grotere afbeelding.

© 2011 - 2024 ATELIER LAZULI | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel